38(098)966-8-222, (093)42-400-42 info@top-hotels.in.ua

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Імя*
Прізвище*
Email*
Телефон моб.*
Країна*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
38(098)966-8-222, (093)42-400-42 info@top-hotels.in.ua

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Імя*
Прізвище*
Email*
Телефон моб.*
Країна*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Документи для отримання візи у РП

ШАНОВНІ ДРУЗІ!
У нашій агенції Ви можете подати документи для отримання візи в республіку Польша, записатись на чергу в візовий центр для подачі документів.

Для цього завітайте до нас з пакетом документів.
Наш менеджер з готовим пакетом документів очікуватиме Ваш в обумовлений день та час в обраному візовому центрі та супроводжуватиме процес подачі і здачі відбитків з пальців.
Розгляд документів у візовому центрі триває до 9 робочих днів.
Присутність туристів обовязкова. Діти молодші 12років можуть не відвідувати візовий центр.
Відбитки пальців здаються 1 раз на 5 років.

Документи для отримання візи необхідно подавати завчасно, але не раніше, ніж за 3 місяці до передбачуваної дати вильоту/виїзду,
При поїздці у комбінований тур по країнах Шенгенської угоди, віза оформляється в Консульстві тієї країни, де заброньовано максимальну кількість ночей, якщо ж кількість ночей рівна, то Консульство визначаєте по країні в’їзду.
Увага! Такі країни, як Болгарія, Кіпр, Великобританія не входять до складу Шенгенської зони.
Переліки документів складені відповідно до вимог Консульств.
Неповний комплект документів не може бути поданий на розгляд до Консульства.
«Пан-тур» не несе відповідальності в разі відмови у видачі візи і рекомендує заздалегідь оформляти страхівку від невиїзду.
visa-center
ПРИЙОМ ТА ВИДАЧА ДОКУМЕНТІВ
Правила прийому документів на візу
1. Графік прийому документів: пн – пт: 9:00 – 17:30 сб: 11:00 – 14:00.
УВАГА! Документи, які були отримані після 18:30, можуть бути перевірені наступного робочого дня.
2. Документи на термінові візи і з крайніми термінами подачі приймаються до 14:00.
3. Неповний комплект документів не йде в роботу до тих пір, поки не буде укомплектований відповідно до вимог Консульства.
4. При подачі документів, кур’єру при собі необхідно мати підтвердження туру.
5. Документи необхідно надавати у двох примірниках.

ОТРИМАННЯ ДОКУМЕНТІВ
Отримати документи можна кількома способами. Просимо Вас уважно ознайомитися з правилами отримання документів:
1. Отримання документів в офісі «Пан-тур»:
2. Роздрукувати документи, які ми відправимо електронною поштою:
По безвізових країнах або країнах, що відкриває електронні візи, всі документи Ви можете роздруковувати з особистого кабінету.
Увага! Туристів, які мають на руках відкриті візи і туристів, які виїзжають в безвізові країни або країни, що видають електронні візи, в аеропорту не проводжають.
3. Безпосередньо перед вильотом в аеропорту у представника.

Основні документи, потрібні для отримання короткострокової візи:

– Візова анкета з вклеєною фотографією, заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською в транслітерації) та підписана особисто заявником. Візова анкета для неповнолітньої дитини подається і підписується одним із батьків або офіційних опікунів. Окрему анкету слід подавати також і у випадку дітей, вписаних до паспорту одного з батьків або офіційних опікунів, де буде вклеєна окрема віза.
– Дві кольорові фотографії формату 3,5х4,5. Фотографія має бути зроблена не раніше ніж за пів року до моменту подачі документів.
– Закордонний паспорт, що відповідає наступним вимогам:
дійсний принаймні 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, вписаної в паспорт одного з батьків/офіційних опікунів, паспорт повинен містити 2 додаткові вільні сторінки для її/його візи;
у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно долучити до візової анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані або анульовані, необхідно надати внутрішній паспорт з відповідною відміткою або довідку з ОВІРу про його вилучення.
продовжені паспорти до розгляду не приймаються.
необхідно також надати копію першої сторінки паспорту, копії всіх Шенгенських віз за останні три роки, копію останньої національної візи, а також копії усіх штампів про в”їзди/виїзди здійснені по цим візам.

– Внутрішній паспорт – оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
– Оригінал та копія страхового медичного полісу, що відповідає наступним вимогам:
зона покриття – Європа, Шенген або весь світ, сума покриття на особу – 30000 €, сума франшизи не повинна перевищувати 150 €;
усі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, повна домашня адреса проживання, номер та серія дійсного закордонного паспорту та дата народження);
при одноразовій поїздці медичний поліс має покривати всі дні запланованого перебування, а період страхування повинен бути на 15 днів більший від дати дії візи. У випадку багаторазових поїздок медичний поліс може покривати лише період першої поїздки;
страховий поліс необхідно надати з оригіналом та копією квитанції про оплату (із зазначенням наступної інформації: ПІБ заявника або номер страхового полісу);
страхувальником може бути лише повнолітня особа. У випадку подачі документів для неповнолітньої особи Страхувальником може бути один з батьків/офіційних опікунів;
у страховому полісі обов’язково повинна бути зазначена інформація про те, що «Страховий захист надається згідно з «Рішенням Ради ЄС 2004/17/EG відносно медичного страхування подорожуючих за кордон».

Додатково, для неповнолітніх осіб (до 18 років) потрібно надати:
– оригінал та копію свідоцтва про народження;
– у бронюванні готелю повинні бути вказані дані всіх подорожуючих осіб;
– копії внутрішніх паспортів батьків;
– нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів (надається навіть у випадку спільної подорожі) на виїзд дитини закордон, що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число/місяць/рік). У випадку, якщо дитина їде у супроводі третьої особи, нотаріально завірений дозвіл повинен містити дані цієї особи. Також додатково необхідно надати її/його діючу візу та копію першої сторінки закордонного паспорта;
– якщо для відкриття візи для неповнолітньої особи подається закордонний паспорт одного з батьків/офіційних опікунів до якого вона вписана, дозвіл від нього/неї подавати не потрібно. Будь ласка, зауважте, що в такому випадку документи може подавати виключно той з батьків, до закордонного паспорту якого вона вписана;
– якщо є тільки один опікун, необхідно надати рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший підтверджуючий документ.

– Документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв’язків з Україною:
1. Для найманих працівників: довідка з місця роботи, що містить наступну інформацію: дані заявника, дату прийняття на роботу, посаду, заробітну плату за останні шість місяців, а також: ім’я, прізвище та посаду особи, яка її видала і контактні дані організації (повна адреса та стаціонарний номер телефону компанії). Довідка повинна містити інформацію, що робоче місце на час поїздки зберігається.

*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки необхідно додатково надати оригінал реєстраційних документів ФОП разом із витягом з банку, де буде відображено, що нарахування зарплати відбувається саме цим підприємцем (стосується Львівського консульського округу).

2. Для приватних підприємців: оригінал та копія витягу з держ.реєстру або ліцензії, або свідоцтва про державну реєстрацію. Або остання податкова декларація, яка видана не пізніше ніж три місяці тому та завірена печаткою податкової служби.

За умови подачі до ППВА Львівського консульського округу, додатково до оригіналів реєстраційних документів необхідно надати квитанції про оплату податку, як підтвердження діяльності підприємця.
3. Для осіб, які не працюють: довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці. Або дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю. Або письмова декларація, підписана заявником, яка відображає фінансову ситуацію особи, яка подорожує.

4. Для пенсіонерів: оригінал та копія пенсійного посвідчення і виписка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців.
5. Для учнів та студентів: довідка з навчального закладу, в якій зазначено період, коли учень/студент вільний від занять. Або інформація про те, що навчальний заклад не заперечує щодо відсутності учня/студента на період його подорожі.
6. У деяких випадках: документ, який підтверджує право власності (на землю, будинок, автомобіль або в окремих випадках інше майно) або остання податкова декларація (у випадку осіб, які подорожують вперше).

Документ, що підтверджує наявність фінансових засобів для покриття витрат пов’язаних з подорожжю до країн зони Шенген:
1. Спонсорування – оригінал листа-спонсорування, довідка з банку про залишок на рахунку + виписка про рух коштів за останні три місяці спонсора. Спонсором може виступати родич першої лінії (необхідно надати документи, що підтверджують спорідненість)
2. Для підтвердження наявності власних фінансових коштів необхідно надати один з наведених нижче документів:
а) довідка з банку про наявність фінансових коштів + виписка про рух коштів на рахунку за останні 3 місяці;
б) дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю.

Кожен, хто не є громадянином України, має також надати:
Документ, що підтверджує легальність проживання на території України (віза/посвідка на проживання/реєстрація дійсні ще 3 місяці після останнього запланованого повернення в Україну.

Документи, що підтверджують головну мету перебування:
У випадку туристичної поїздки, організованої акредитованим туристичним агентством:
Ваучер або лист від польського туристичного агентства, що відповідає наступним вимогам:
Оригінал Гарантійного листа з готелю, його факсова копія з вказанням реквізитів відправника – польський номер телефону та дата надсилання факсу або електронне повідомлення з готелю – прінт-скрін електронного листа + відсканований лист-підтвердження;
усі документи, що підтверджують резервацію готелів, можуть бути надані англійською, польською, українською та російською мовами;
містить наступну інформацію: термін резервації, прізвища та імена, паспортні дані всіх осіб, що подорожують, адреса і телефон готелю, інформація про ціну здійсненої оплати, яка повинна складати мінімум 50 % у випадку резервації в Польщі, в інших державах Шенген – 100 %;
надрукований детальний поденний план туристичної подорожі.
бронювання білетів або підтвердження користування іншими транспортними засобами (ці документи треба надати, якщо вони не враховані в підтвердженні бронювання організованої поїздки).

У випадку індивідуальної туристичної поїздки:
Підтвердження бронювання готелю, що відповідає наступним вимогам:
оригінал, факсова копія із вказаними реквізитами відправника – польський номер телефону та дата надсилання факсу або електронне повідомлення з готелю – прінт-скрін електронного листа + сканований лист-підтвердження
містить наступну інформацію: термін резервації, прізвища та імена, паспортні дані всіх осіб, що подорожують, адреса і телефон готелю, інформація про ціну здійсненої оплати, яка повинна складати мінімум 50 % у випадку резервації в Польщі, в інших державах Шенген – 100 %.
Всі документи, що підтверджують резервацію готелів, можуть бути надані англійською, польською, українською та російською мовами.
Надрукований детальний поденний план туристичної подорожі.
Бронювання квитків. У випадку подорожі власним транспортом необхідно надати технічний паспорт на автомобіль та підписану письмову декларацію.

УВАГА!
Додатково: під час подачі документів до ППВА, які працюють на умовах попередньої оплати, заявникам необхідно надати оригінали квитанцій про оплату сервісного збору, в іншому випадку документи не будуть прийняті.
Зверніть, будь ласка, увагу, що термін дії довідки – 1 місяць від дати її видачі.
Важлива інформація: Лист-підтверждення резервації готелю має бути надіслано безпосередньо від місця проживання готелю/гостелу/кемпінгу. Підтвердження від третіх осіб та посередників не може бути прийняте.

Під час оплати візового та сервісного зборів необхідно надати копію 1-6 (за наявності будь-якої інформації на них) сторінок українського паспорту або копію першої сторінки закордонного паспорту у касі банку. Оплата може бути здійснена готівкою в євро або гривні у касах банку, які знаходяться в приміщенні Пункту Прийому Візових Анкет до Польщі. Під час оплати додатково необхідно сплатити комісію за послуги банку.

Будь ласка, зверніть Вашу увагу на те, що усі кошти, сплачені за візовий та сервісний збори, не повертаються.
Анкета туриста заповнюється у двох екземплярах на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.
• в анкеті туриста обов’язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп’ютері.
ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!

ТЕЛ. ДЛЯ ДОВІДОК: 098 966 8 222, 095 856 8 222

відпочинок в Туреччині
автобусні тури Європою
акційні ціни на відпочинок